3D Tool

Ben je toe aan een nieuwe keuken? Leuk! Dan wil je natuurlijk wel zien hoe dit er in jouw ruimte uitziet. Bouwcenter Driessen Keukens helpt je graag een handje op weg met de 3D tool. Met deze tool ontwerp je in een handomdraai jouw droomkeuken. Snel, makkelijk en fun. Jeuken jouw vingers al? Ga dan direct aan de slag met onze 3D ontwerp tool en ontdek een keuken zoals jij.

ZO WERKT DE 3D ONTWERP TOOL

Het ontwerpen van jouw droomkeuken wordt wel héél gemakkelijk met onze 3D tool. Wij hebben speciaal voor jou verschillende keukens ingericht in diverse opstellingen; van rechte- tot eilandopstelling en álles ertussen in. Ruimtelijk, efficiënt, landelijk, modern en klassiek of voorzien van de laatste trends en technieken, kies wat bij je past. Teken je liever je eigen ruimte in? Geen probleem! Je kunt jouw keuken precies natekenen, zodat je exact weet hoe de ruimte eruit komt te zien. Deze kun je naar wens inrichten, van keukenkast tot werkblad, keukengreep, inbouwapparatuur en zélfs accessoires. Het enige dat je hoeft te doen is het gewenste interieur te selecteren. Simpel. Heb je wat extra informatie nodig voordat je lekker aan de slag gaat? Raadpleeg dan vooral de Hulp button voor bruikbare tips-and-tricks.

KEUKEN ONTWERPEN EN OPSLAAN

Wil jij je keukenontwerp bewaren of later bewerken? Maak dan eerst een eigen account aan via  de button Inloggen. Je hoeft alleen maar een emailadres en wachtwoord op te geven om jouw persoonlijke account aan te maken. Zo kun je op een later moment verder met ontwerpen, je design op een later tijdstip bekijken of het ontwerp doornemen met een adviseur in onze showrooms.

JOUW DROOMONTWERP VERSTUREN

Ben je klaar met je ontwerp en helemaal tevreden? Zie je jezelf al een appeltaart maken in jouw ruime oven of heerlijk genieten van een glas wijn aan het kookeiland? Gefeliciteerd! Dan kun je jouw ontwerp doorsturen, delen, opslaan of afdrukken. Handig, wanneer je een bezoek inpland met onze adviseur. Onze adviseurs staan voor je klaar om aan de hand van jouw persoonlijke keukenontwerp, een droomkeuken samen te stellen. Een keuken zoals jij.