Keukenontwerp tool

Ben je toe aan een nieuwe keuken? Leuk! Dan wil je natuurlijk wel zien hoe dit er in jouw ruimte uitziet. Bouwcenter Driessen helpt je graag een handje op weg met de Keukenontwerp tool. Met deze tool ontwerp je in een handomdraai jouw droomkeuken. Snel, makkelijk en fun. Jeuken jouw vingers al? Ga dan direct aan de slag met onze keukenontwerp tool en ontdek een keuken zoals jij.

ZO WERKT DE KEUKENONTWERP TOOL

Je ontwerpt jouw droomkeuken al heel gemakkelijk. Er staan verschillende keukens klaar in diverse opstellingen; van rechte- tot eilandopstelling en U-keukens. Ruimtelijk, efficiënt, landelijk, modern en klassiek of voorzien van de laatste trends en apparatuur, kies wat bij jou past. Heb je jouw gewenste combinatie en stijl gevonden? Super! Teken dan jouw keuken precies na door op de button ‘Teken uw keukenruimte’ te klikken. Zo weet je exact hoe jouw droomkeuken eruitziet én kun je direct een offerte opvragen of delen met vrienden en familie.

KEUKEN ONTWERPEN EN OPSLAAN

Wil je jouw keukenontwerp bewaren, later bewerken of direct ontvangen in jouw email? Kies dan voor ‘Configuratie opslaan’ en vul je emailadres is. Zo kun je op een later moment verder met ontwerpen, je design op een ander tijdstip bekijken of het ontwerp doornemen met een keukenspecialist in onze showroom. Onze adviseurs staan voor je klaar om aan de hand van jouw persoonlijke keukenontwerp, een droomkeuken samen te stellen. Een keuken zoals jij.