8 tips voor landelijke keukenopstelling

Je hebt net jouw landelijke keuken uitgezocht. Check. Een droomkeuken. Dan ben je nu vast al bezig met de aankleding. Herkenbaar. Want wat is er nou leuker dan jouw parel helemaal aan te kleden? In precies die landelijke stijl die je voor ogen hebt. Niks toch? Wij begrijpen je volkomen. Want een keuken is pas echt een droomkeuken als je aan alle details hebt gedacht. Finesse tot in de perfectie. We helpen je hier graag bij. Daarom zetten we een aantal tips voor je op een rij. Tips waarmee je jouw landelijke keuken omtovert tot het ideale plaatje. Gezellig, speels, warm en nostalgisch. Precies zoals een landelijke keuken hoort te zijn.

Verder lezen

Typisch klassieke keukenelementen

Ben je een nostalgisch type met Bourgondische inslag? En zwijmel je al helemaal weg bij de geur van sudderlapjes in een gemoedelijke sfeer? Grote kans dat je als een blok valt voor een klassieke keuken! Want in een klassieke keuken kom je pas echt tot rust. De klassieke keuken is van alle keukenstijlen veruit de oudste. De nostalgische sfeer van vroeger proef je meteen. Niet gek dat je je in een klassieke keuken direct thuis voelt. Even heerlijk onthaasten in een keuken waar de tijd heeft stil gestaan. Is dat niet lekker thuiskomen? Een klassieke keuken staat bol van sierlijke stijlelementen. Wat te denken van een natuurstenen gootsteen, bewerkte greepjes en paneeldeuren? Puur genieten van nostalgie met de luxe van nu. Dat is een klassieke keuken!

Verder lezen

Alle kookplaten op een rij

Als je kiest voor een keuken, dan kies je direct voor een passende kookplaat. De keuze hiervoor wordt mede bepaald door de opzet van jouw droomkeuken. Een ruimere keuken is gebaat bij een robuust fornuis dat de keuken elan geeft. Heb je een kleinere ruimte? Dan is een kookplaat op gas, elektriciteit of inductie een betere optie. Van welke kookplaat jij ook van de kook raakt: we zetten alle mogelijkheden op een rij.

 

Verder lezen

Recept-stoofperen met rode wijn

Wil je feest in huis halen? Bijvoorbeeld omdat je iets te vieren hebt. Dan kun je niet om het Hollandse peertje heen. Fris, fruitig en bij uitstek geschikt om te verwerken als dessert. In combinatie met vanilleroomijs is dit toetje niet te weerstaan. Genieten ten top!

Verder lezen

3D tool

Ben je toe aan een nieuwe keuken? Leuk! Dan wil je natuurlijk wel zien hoe dit er in jouw ruimte uitziet. Bouwcenter helpt je graag een handje op weg met de 3D tool. Met deze tool ontwerp je in een handomdraai jouw droomkeuken. Snel, makkelijk en fun. Jeuken jouw vingers al? Ga dan direct aan de slag met onze 3D ontwerp tool en ontdek een keuken zoals jij.

Verder lezen

Recept-springrolls met garnalen

Snel genieten van licht en gezond eten. Dáár houden we van. Deze verse springrolls zijn daarom één van onze favorieten. Snel klaar, handzaam én je kunt variëren met de lekkerste (gezonde) combinaties. Smakelijk.

Verder lezen

Recept-asperges met Hollandaisesaus

Het aspergeseizoen staat met grote hoofdletters genoteerd in onze foodie agenda. Het seizoen duurt jammer genoeg niet lang. Haal álles eruit wat erin zit en doe asperges in de soep, salade of hartige taart. Of natuurlijk op de klassieke wijze: met hollandaise saus, ham en ei. Mmm, smullen geblazen. 

Verder lezen