Keller Keukens

Keller Keukens is een Nederlands keukenmerk. Het bedrijf ontstond in 1935, maar pas in 1946 begonnen de gebroeders Keller met het vervaardigen van keukens. In 1948 ontwierpen Gerard en Henk Keller de eerste luxe keukens.

Tegenwoordig is Keller één van de grootste spelers op de Nederlandse keukenmarkt. De kans is groot dat jouw huidige keuken een Keller keuken is, aangezien Keller een groot marktaandeel heeft in Nederland. Daarnaast heeft Keller Keukens een brede collectie, bestaande uit landelijke keukens, tijdloze keukens en moderne keukens. Wanneer je van klassiek-moderne keukens houdt, dan raden wij Keller zeker aan! Keller heeft hiervoor een aantal prachtige fronten leverbaar!

Keller Keukens fabriceert verschillende collecties keukens: exclusieve collectie keukens in modern-klassieke stijl met bijpassende meubellijn. Greeploze designkeukens in diverse kleuren en de basiscollecties van Keller met veel eigentijdse keukens in alle stijlen: design, klassiek, modern en nostalgisch.

Eén van de lijnen waarbinnen enorm veel variatie mogelijk is, is de Keller Elba. Je kunt je eigen kleur uitkiezen en qua opstelling is er uiteraard ook veel variatie mogelijk. Zo zijn er uitvoeringen met een kookeiland, die je keuken net dat beetje extra uitstraling geven. Maar ook met de Keller Fuente kun je eindeloos blijven variëren. Houdt u van greeploos design? Dan heeft Keller de GL2000 (mat) en de GL4000 (hoogglans)

Geïnteresseerd in een keuken van Keller Keukens? Kom langs in onze showroom in Venlo en bekijk veel voorbeelden van Keller Keukens. Nog meer online voorbeelden van Keller Keukens vind je via de website van Keller Keukens.