Stijlen

RUIMTELIJK, STRAK EN VAN ALLE MODERNE GEMAKKEN VOORZIEN

Moderne keukens combineren een strak design met ultiem gebruiksgemak. Toch is er wel degelijk ruimte voor speelse elementen, zoals sprekende kleuren en bijzonder state-of-the art details. Slaat jouw hart over bij een strak lijnenspel, minimalistische vormgeving, vierkante vormen, een gladde afwerking en ultramoderne keukenapparatuur? Grote kans dat je dan als een blok valt voor een moderne keuken. Ruimtelijk, clean en van alle moderne gemakken voorzien. Naast ragfijn design, heeft deze keukenstijl nog een aantal onmiskenbare eigenschappen:

Strakke lijnen en een gladde afwerking: In een moderne keuken steelt het strakke lijnenspel de show. Weg overbodige details, maar juist een strakke, vaak glanzende afwerking.

Greeploze of semi- greeploze kasten: Hierdoor gaan keukenkastjes en lades van moderne keukens volledig op in het geheel. Wat overblijft is een ragfijn lijnenspel, hét kenmerk van een moderne keuken.

Speelse details en creatieve kleuraccenten: Speelse, uitgesproken kleuren vormen een mooi contrast met het minimalistische karakter van een moderne keuken. Denk in opvallende accenten, bijvoorbeeld rood of de combinatie zwart/wit. Zo krijgt de keuken een uniek gezicht.

Creatieve kastoplossingen: In een moderne keuken draait het ook om ruimte. De trend anno nu zijn hangende kastjes. Door kasten van de vloer te halen ontstaat een ruimtelijk effect. Ook modern: het weglaten van bovenkastjes of hoge apothekerskasten in combinatie met een kookeiland.

Eye-catchers: Moderne keukens zijn veelal voorzien van state-of-the art apparatuur. Het nieuwste van het nieuwste. Zoveel er bespaart wordt op details, zoveel er gestoken wordt in ultramoderne luxe. Zoals een afzuigkap van geschuurd staal als blikvanger of een ingebouwd afzuigsysteem in het werkblad.

Materiaalgebruik: In een moderne keuken wordt veelal gebruik gemaakt van glas, chroom, roestvrij staal en glanzend materiaal. Erg chique en modern.

MODERNE KEUKENS BIJ BOUWCENTER DRIESSEN

Ben jij op zoek naar een eigentijdse moderne keuken met een exclusieve look? Een moderne keuken waarin strakke lijnen de boventoon voeren en waarin kasten en apparatuur naadloos zijn weggewerkt? Ben je een trendsetter of een liefhebber van technische snufjes? Zie je jezelf aan een ruim kookeiland kokkerellen of ben je op zoek naar een moderne keuken voor een kleine ruimte? Welke keukenwensen je ook hebt, bij Bouwcenter Driessen ben je aan het juiste adres. Bij Bouwcenter Driessen heb je veel keus uit verschillende typen moderne keukens, passend bij ieder budget en woonwens. Onze adviseurs staan voor je klaar om, samen met jou, jouw droomkeuken samen te stellen. Een keuken waar je jarenlang plezier van hebt. Een keuken zoals jij.

BINNENSTAPPEN IN EEN BOERDERIJSFEER

In een landelijke keuken heb je het gevoel alsof je een boerenlandhuis binnenstapt. Puur, rustiek, warm en gezellig. Liefhebbers van sfeervolle woonkeukens vallen als een blok voor het boerderijsfeertje van een landelijke keuken. En dat is niet gek, want  zodra je er een voet over de drempel zet heb je direct zin om in de pannen te roeren. Heerlijk geurende appeltaart maken of een fijne stoofschotel, dat is wat je wil. Naast een sfeervolle en gezellige inrichting, heeft deze keukenstijl nog een aantal onmiskenbare eigenschappen:

Houten keukenkastjes: In een landelijke keuken spelen natuurlijke materialen een hoofdrol. Vooral de deurtjes geven de keuken een authentieke uitstraling, mede door de freesbewerking. Ook hout met een whitewash finish is typerend van landelijke keukens.

Werkblad van natuurlijk materiaal: Natuurlijke materialen als graniet en composiet zijn graag geziene gasten in een landelijke keuken. Het werkblad wordt meestal hiervan gemaakt.

Een groot vrijstaand fornuis: Een landelijke keuken is ingesteld op veel gasten. Lekker met zijn allen aan een robuuste eettafel. Een vrijstaand fornuis of kookeiland past hier perfect bij. Genoeg kookruimte om vrienden en familie culinair te verassen.

Laat accessoires zien: In een landelijke keuken mag je jouw fijnste kookboeken en accessoires laten zien. Sterker, het maakt dat landelijke sfeertje helemaal af. Denk Riviera Maison, voorraadpotten, etagères of hangend keukengerei aan de wand.

Een robuuste keukentafel: De landelijke keuken nodigt uit tot vele gezellige avonden met vrienden en familie. Lekker bijkletsen met een fijn wijntje, terwijl jij de lekkerste gerechten maakt.

Warme tinten: Magnolia, antraciet en diverse grijstinten. Kleuren die je vaak tegenkomt in een landelijke keuken.

LANDELIJKE KEUKENS BIJ BOUWCENTER DRIESSEN

Ga jij voor een authentieke plattelandskeuken? Of kies je meer voor een landelijke keuken met moderne invloeden? Wil je een vrijstaand fornuis of uitsluitend inbouwapparatuur? Heb je een groot of klein budget? En wil je een landelijke keuken met kookeiland of heb je minder ruimte tot je beschikking? Welke wensen je ook hebt, bij Bouwcenter Driessen ben je aan het juiste adres. Bij Bouwcenter Driessen heb je veel keus uit verschillende typen landelijke keukens. Onze adviseurs staan voor je klaar om, samen met jou, jouw droomkeuken samen te stellen. Een keuken waar je jarenlang plezier van hebt. Een keuken zoals jij.

KOKEN IN AUTHENTIEKE CHARME

Klopt je hart sneller bij het zien van granieten werkbladen, paneeldeurtjes, sierlijk gedraaide kranen en een brede schouw? Grote kans dat je dan kiest voor een klassieke keuken, veruit de oudste van alle keukenstijlen. De gemoedelijke en nostalgische sfeer proef je meteen. Niet gek dat je je in een klassieke keuken direct thuis voelt. De stijl doet je direct verlangen naar oma’s sudderlapjes. Is dat niet fijn thuiskomen? Naast de authentieke inrichting en warme sfeer, heeft deze keukenstijl nog een aantal onmiskenbare kenmerken:

Chique uitstraling: Binnenstappen in een klassieke keuken is binnenstappen in pure elegantie. Dankzij de herkenbare authentieke details hebben klassieke keukens een charmante uitstraling. Ultiem tijdloos. Een houten schouw, stenen spoelbak, groot fornuis en rijk gedecoreerde wandtegeltjes zorgen direct voor die karakteristieke sfeer.

Natuurstenen werkblad: Bij een klassieke keuken hoort een natuurstenen werkblad. Dé kers op de taart. Denk hierbij aan een chique marmeren blad. Oersterk en chique. Of bijvoorbeeld een granieten werkblad voor dat authentieke karakter.

Stijlvolle keukengrepen: Bewerkte handgrepen maken deze keuken helemaal af. Handgrepen die je veel ziet in een klassieke keuken zijn komgrepen, kraanknoppen of een robuuste greep van gesmeed ijzer.

Sierlijke details: In een klassieke keuken wordt er niet op sierlijke details bespaard. Integendeel! More is more is het devies. Bij sierlijke details kun je denken aan sierlijke fronten, glazen bovenkasten en uitgestald servies. Alles wat dat authentieke karakter van de keuken ondersteund. Met andere woorden: je kunt jezelf heerlijk uitleven in een klassieke keuken, zéker wat betreft accessoires.

Ultramoderne keukenapparatuur: hoewel het vaak niet wordt verwacht, zijn de klassieke keukens van tegenwoordig, net als andere keukenstijlen, voorzien van alle moderne technieken. Alleen dit keer niet in een modern jasje, maar omhult in klassiek jasje. Denk maar eens aan een groot vrijstaand fornuis, stijlvolle oven en een klassieke koelkast.

KLASSIEKE KEUKENS BIJ BOUWCENTER

Ben je op zoek naar een traditionele klassieke keuken? Of heb je jouw oog laten vallen op een klassieke keuken met moderne invloeden? Voor welke stijl je ook gaat, bij Bouwcenter Driessen ben je aan het juiste adres. Bij Bouwcenter Driessen gaan vakmanschap en kwaliteit hand in hand. Groot of klein budget? Kleine of grote keukenruimte? Onze adviseurs staan voor je klaar om je te adviseren over jouw mogelijkheden. Zo is jouw klassieke droomkeuken binnen handbereik. Bezoek snel onze showroom en laat je inspireren.