Schüller keukens

Het Duitse keukenmerk Schüller maakt kwalitatief hoogwaardige keukens. Daarnaast worden de keukens van Schüller afgestemd op de smaak en de wensen van keukeneigenaren. Wil je een plint met een hoogte van 100 of 200 millimeter? Wil je een werkhoogte van 85 cm of 102,2 centimeter? Alles is mogelijk!

Schüller onderscheidt vijf verschillende keukentypes, ieder type keuken vraagt om maatgesneden keukenoplossingen. Zo hebben singles minder tijd om te koken en gebruiken ze hun keuken anders dan de estheten. Estheten stellen juist hoge eisen aan materiaal, design en techniek. Benieuwd naar alle oplossingen van Schüller? Bouwcenter Driessen in Venlo is leverancier van Schüller Keukens. Vraag een brochure aan of kom onze collectie Schüller Keukens in de showroom bekijken.

Schüller Keukens (ook wel Scheuller) is een milieubewuste onderneming met een PEFC-certificering. Dit betekent dat dit bedrijf verantwoordelijk omgaat met hout en dat je een ‘groene’ topkeuken krijgt. Dit vinden wij bij Bouwcenter Driessen zeer belangrijk en daarom zijn wij de trotse leverancier van Schüller Keukens in Nederland.