Onze keukens

De keuken is niet zomaar een vertrek. Het is een plek waar je geniet van een oase aan rust, samenkomt met het gezin of een gezellig drankje drinkt met vrienden. Hét kloppende hart van jouw huis. Het is daarom belangrijk dat je een keuken kiest die past bij jouw levensstijl en woonwensen. Of je nu gaat voor tijdloze elegantie of modern minimalisme. Welke stijl ook jouw voorkeur heeft, bij Bouwcenter Driessen Keukens ben je aan het juiste adres.

KLASSIEKE KEUKENS

Klopt je hart sneller bij het zien van granieten werkbladen, paneeldeurtjes, sierlijk gedraaide kranen en een brede schouw? Grote kans dat je dan kiest voor een klassieke keuken, veruit de oudste van alle keukenstijlen. De gemoedelijke en nostalgische sfeer proef je meteen. Niet gek dat je je in een klassieke keuken direct thuis voelt. De stijl doet je direct verlangen naar oma’s sudderlapjes. Is dat niet fijn thuiskomen?

LANDELIJKE KEUKENS

In een landelijke keuken heb je het gevoel alsof je een boerenlandhuis binnenstapt. Puur, rustiek, warm en gezellig. Liefhebbers van sfeervolle woonkeukens vallen als een blok voor het boerderijsfeertje van een landelijke keuken. En dat is niet gek, want  zodra je er een voet over de drempel zet heb je direct zin om in de pannen te roeren. Heerlijk geurende appeltaart maken of een fijne stoofschotel, dat is wat je wil.

MODERNE KEUKENS

 Moderne keukens combineren een strak design met ultiem gebruiksgemak. Toch is er wel degelijk ruimte voor speelse elementen, zoals sprekende kleuren en bijzonder state-of-the art details. Slaat jouw hart over bij een strak lijnenspel, minimalistische vormgeving, vierkante vormen, een gladde afwerking en ultramoderne keukenapparatuur? Grote kans dat je dan als een blok valt voor een moderne keuken. Ruimtelijk, clean en van alle moderne gemakken voorzien.